Ilmanvaihtojärjestelmien säätö- ja mittauspalvelut

Palvelut

IV-järjestelmien puhdistus

Olemme erikoistuneet pientalojen ja rivitalokiinteistöiden huoneistokohtaisten ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin. Työssämme käytämme Airpower-puhdistuslaitteistoja, koska ne takaavat työllemme laadukkaan lopputuloksen. Kanavistot tulisi puhdistaa noin 5-10 vuoden välein tapauskohtaisesti.

IV-säätö ja mittaus

Erikoisalaamme on ilmanvaihtojärjestelmien säätö- ja mittauspalvelut pientaloista liikekiinteistöihin. Suoritamme vuositasolla noin 300 IV-säätökohdetta. Toimintamme perustuu vankkaan laite- ja säädintuntemukseen sekä huolelliseen käyttöopastukseen ja raportointiin.  Käytössämme on laadukkaat TSI-mittalaitteistot.

IV-huolto

Teemme yksilöllistä IV-laitteiden huoltoa asiakkaan tarpeen mukaan. Palveluihimme kuuluu kone- ja laitehuollot sekä IV-järjestelmän toiminnan tarkastukset.  Toimitamme IV-koneisiin suodattimet- ja varaosat sekä teemme vuosihuoltoja IV-laitteisiin.

IV-järjestelmämyynti

Toimitamme urakoitsijoille ja yksityisasiakkaille suunnitelman mukaisia ilmanvaihtojärjestelmiä vuositasolla noin 40-60 kohdetta. Toimimme yhteistyössä suurimpien laite- ja tavarantoimittajien kanssa. Toimintamme perustuu tarkkaan määrälaskentaan ja asiakaslähtöiseen toimintaan. Toimitamme myös asentajaystävälliset Insuplast IV-eristeet kohteisiimme. Kauttamme kattavat asennuspalvelut yhteistyössä paikallisten urakoitsijoiden kanssa.